+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Mouse cursor always loading?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    7

    Default Mouse cursor always loading?

    Hey...I'm just chock full of questions and problems today...i figure now i have time to post some questions i've had, why not post them all and solve all the problems.

    So...my mouse cursor is always loading. And I have no idea why. The cursor is always the normal cursor but w/ the lil loading hourglass next to it. And it never goes away. From the minute i boot up and my os loads to the minute i shut down it's like that.

    I just opened the task manager and realized my cpu usage is always at 100% too. And nothing's always loading/using all of my cpu. Logically, when 100% of it's being used, my computer wouldn't be able to function cuz it can't do anything else, right? But it's functioning fine, no lag or anything. Any ideas? Any help's greatly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Northridge, California
    Age
    44
    Posts
    2,809

    Default

    There is something wrong with your system; it shouldn't be running at 100% cpu usage. The computer will function even if the cpu usage is at 100%, but it shouldn't be like that. I saw that you also posted that you may have an adware/spyware problem, and it may be that one of these programs is causing your system to run at 100%. Or you may have a virus problem or an instability issue. Have you overclocked your system or made any changes recently?
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [B]3DMark06[/B] = [COLOR="Blue"]7128[/COLOR]
    [B]PCMark05[/B] = [COLOR="Red"]9245[/COLOR]

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    7

    Default

    Nope, no changes at all since I upgraded the comp about 8 months ago. And this has only been happening for the past month or so.

    Edit: No, don't overclock it either.

  4. #4

    Default

    Ir must be spyware or something that is causing your computer to run a continous loop. Open msconfig and select diagnostic startup. It the problem still pervailes, boot to safe mode and see what happens.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts