+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Shortcuts missing in Admin Tools !!??

  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tok, Alaska
    Age
    59
    Posts
    6,126

    Unhappy Shortcuts missing in Admin Tools !!??

    Well, I just about fell out of my chair when I went into Administrative Tools in the Control Panel to look in Disk Management ... the shortcut for Computer Management was missing!! Along with a few others ... anyone ever have this happen to them? I am using WinXP64 Pro ... and the MS Knowledge Base is worthless ... Wonder how to restore them?

    Edit: I went to Help and Support and typed in Computer management and there is like a link or shortcut from within the Help files and it goes straight to Computer Management window ... but I can't get it to come up in Admin Tools ...
    Last edited by AKHandyman; 01-04-08 at 04:42 PM.
    i7-965EE - ASUS R3E - Noctua NH-D14 - 6GB Corsair DDR3 1600 - 2 WD 150GB VelociRaptors RAID 0 - 2 HD4870 X2s - Silverstone DA1000W PSU - Open Test Bench - Dell 3008 WFP 30" - Win7 64bit Ult
    24/7 Rig - Xeon 3360 - Noctua NH-U12P - Gigabyte EP45-UD3P - 8GB OCZ PC2 6400 - 2 Seagate 500GB-RAID 0 - ATI HD5850 - OCZ 700W PSU - Antec P180 - Dell 30" - Win7 64bit Ult

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    4,305

    Default Re: Shortcuts missing in Admin Tools !!??

    Reinstall Windows

    Or make the shortcuts yourself maybe?

    **********************.mediafire**********/?2xkpl5nzdxz (Vista x64 shortcuts) Those may work in XP too...
    Last edited by jdrom17; 01-04-08 at 05:54 PM.
    Intel Core i7 920 @ 4.2GHz | ASUS P6TD Deluxe | Mushkin Blackline @ 1600MHz 7-9-7-24-1N
    Sapphire HD5870 1050MHz/1200MHz | ASUS Xonar DX | Corsair HX850W
    Silverstone FT01-BW | Heatkiller 3.0 Nickel Plated | EK Acetal+Nickel 5870 Fullcover

  3. #3
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tok, Alaska
    Age
    59
    Posts
    6,126

    Default Re: Shortcuts missing in Admin Tools !!??

    Well, I am busy researching the other problem which to me is more important and I have posted that as well here

    Though I suspect it has something to do with either my Diskeeper 8 install or an update somehow deleted them ... I am looking into the Microsoft Management Console right now ... and my video problem ...
    i7-965EE - ASUS R3E - Noctua NH-D14 - 6GB Corsair DDR3 1600 - 2 WD 150GB VelociRaptors RAID 0 - 2 HD4870 X2s - Silverstone DA1000W PSU - Open Test Bench - Dell 3008 WFP 30" - Win7 64bit Ult
    24/7 Rig - Xeon 3360 - Noctua NH-U12P - Gigabyte EP45-UD3P - 8GB OCZ PC2 6400 - 2 Seagate 500GB-RAID 0 - ATI HD5850 - OCZ 700W PSU - Antec P180 - Dell 30" - Win7 64bit Ult

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tok, Alaska
    Age
    59
    Posts
    6,126

    Default Re: Shortcuts missing in Admin Tools !!??

    I got the video card problem fixed, now it's on this perplexing one, but I have to take a break ... been on 3 different computers all day long ... time to go cut wood!
    i7-965EE - ASUS R3E - Noctua NH-D14 - 6GB Corsair DDR3 1600 - 2 WD 150GB VelociRaptors RAID 0 - 2 HD4870 X2s - Silverstone DA1000W PSU - Open Test Bench - Dell 3008 WFP 30" - Win7 64bit Ult
    24/7 Rig - Xeon 3360 - Noctua NH-U12P - Gigabyte EP45-UD3P - 8GB OCZ PC2 6400 - 2 Seagate 500GB-RAID 0 - ATI HD5850 - OCZ 700W PSU - Antec P180 - Dell 30" - Win7 64bit Ult

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts